Restauranger

Här har vi listat några av våra favoriter och vi börjar med Cap’s Place som är en av Floridas äldsta restauranger. Att hänga i baren och bara vetskapen om att Franklin D.Roosevelt, Winston Churchill, Al Capone, the Rockefellers, Errol Flynn, Gloria Swanson, The Temptations och många fler har hängt här , gör besöket oförglömligt. Cap’s Place har vunnit många priser för sin mat och är listad hos National Register of Historic Places. Vi kan varmt rekommendera Jumbo lump crab cake och Lamb racks. Stället är enkelt och ställer inga krav på varken långbyxor eller finskor.

Houston’s är ett av våra favoriter. Trevligt att sitta ute vid kanalen och se båtarna passera förbi. Här kan vi varmt rekommendera Thai Steak & Noodle Salad, Sashimi Tuna Salad och Barbecue Pork Ribs. 2821 East Atlantic Blvd.

Aruba är stället där man känner vindarna från Karibien. Restaurangen ligger precis vid stranden och fiskepiren och mitt i Lauderdale by the Sea’s nöjesmetropol.
1 Commercial Blvd.

Kaluz ligger precis vid kanalen och har mycket bra meny både till lunch och middag. Allt smakar bra här men om vi nu ska rekommendera en rätt så får det bli Blue Crab Sallad till lunch. 3300 E Commercial Blvd.

Sea Watch ligger på North Ocean Boulevard och direkt på stranden. Här är mysigt att äta både lunch och middag.

Benihana är alla barnens favorit! Det här är en Teppanyaki-restaurang där all mat tillagas vid bordet. Kockarna skojar med barnen och gör små bus.
276 Commercial Blvd.

Miyako har stor sushibuffé där även varma och kalla rätter och desserter ingår. Även detta ställe är perfekt för barnfamiljer då det är prisvärt och gott.
1157 S Federal Hway.

The Capital Grill är stället man går till om man vill äta en riktigt bra köttbit. Här beställer man kött och därefter tillbehören. 2430 E Sunrise Blvd.

Shooters Waterfront är en gammal klassiker från 80-talet då alla sköna båtmänniskor samlades här för att partajja. Här låg båtarna i åttadubbla led och ”wet t-shirt contest” var stort. Idag något stillsammare och mer korrekt. Klassisk amerikans meny. 3033 NE 32 Avenue, Fort Lauderdale.

Coconuts ligger vid stora marinan i Fort Lauderdale. Här är det trevligt att sitta i Seefood baren och njuta av färska skaldjur eller varför inte en Coconut shrimp platter och en Frozen Margarita. Ligger precis vid Swimming Hall of Fame. 429 Seabreeze Blvd, Fort Lauderdale.

Barhäng i Lauderdale by the Sea’s nöjesmetropol. Här finns ett stort urval av restauranger, glassbarer, godisaffärer och strandbutiker. Att hänga på Anglins Beach Café vid piren är både mysigt och kul och vissa kvällar har de levande musik. 2 Commercial Blvd.