Omdömen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur

Familjen Lindquist, Ekerö

januari 2, 2020

Ett fantastiskt hus i ett superområde

”Har hyrt detta hus med två familjer med sju barn i tre veckor, och med ett sådant stort hus med alla faciliteter var detta en kanonsemester. Jag har också hyrt Villa Terra Mar med ett gäng golfkompisar och dom kvällarna på bryggan med en nygrillad köttbit och en kall dryck slår det mesta. Jag längtar redan efter nästa resa till soliga Florida och huset på Terra Mar.”

Ankie & Fredrik Fortkord med familj, Frösön

februari 6, 2019

Stort tack för att vi fick hyra ert fina hus här på Terra Mar

”Vi har haft en fantastisk semester, huset och omgivningen är helt underbar.

Det har blivit många härliga middagar ute på bryggan och barnen har simmat i poolen varje kväll och vi fick samtidigt avnjuta ett glas vin till solnedgången och titta ut över det aktiva båtlivet i kanalen.

Det blev många härliga utflykter, middagar och shopping. Barnens favoriter var Pompano Beach, surfingvågen på Hollywood Beach, Rapid Waterpark, skateparken Ramp48 och så klart midddagen på Benihana några kvarter från huset.

Att huset har waterfront och nära till poolen är inte svårt att missa men ni ska ha ett stort plus för det där lilla extra som ni lyckats med som vi utnyttjade dagligen t ex; musikanläggningen, paddle board/kanot, utekök, cyklarna och fiskespöna.”

Vi ser fram emot att boka in samma period nästa år :o)

Anna Carlgren med familjer, Alingsås

april 5, 2018

”Jag hittade denna villa på Blocket och tog kontakt med uthyraren, Susanne Arkrot. Från första början har Susanne svarat på alla mina oroliga frågor samt givit mig alla information jag har bett om för att kunna känna mig trygg i att hyra ett hus för så mycket pengar.

När resan närmade sig fick jag ett mail med den information jag behövde om huset inför ankomsten. Måste säga att när jag öppnade dörren till huset blev jag alldeles tagen, det var så fint. Vi var 10 personer som åkte tillsammans och det fanns 4 sovrum med dubbelsängar samt en bäddsoffa vilket var alldeles perfekt för oss. Köket hade allt vi behövde och ismaskin/isvatten var så gott och välbehövt i värmen. Poolen och uteplatsen användes flitigt och det var ett härligt lugn på dagarna och kvällarna. Något som också uppskattades mycket var att vi kunde låna cyklar, 1 kanot och en SUP-bräda, flytvästar fanns och även yoga mattor. Veckan var helt magisk och jag rekommenderar starkt andra att hyra detta härliga hus.”

Peter König, Kungshamn

januari 10, 2019

”Ett fantastiskt fint hus med allt vad man skulle kunna önska sig; ordentliga utrymmen, bra planlösning, tvättmaskin/torktumlare och sist men inte mint en altan med utekök, uteplats för att kunna sitta ute och äta, swimmingpool och en softhörna under tak. Imponerande över lag, här finns allt inklusive alla köksredskap, inte halvdant utan verkligen allt. Huset ligger på en liten ö i ett villaområde vilket gör att det är väldigt lugnt och behagligt. Vi trivdes väldigt bra, var 9 vuxna och en 2-åring. Tack vare staketet ut mot kanalen kändes det hyfsat säkert att ha en liten med oss.”

Längtar redan tillbaka!

Läs mer om Bel Air Tiki

Therese Hillman, VD Gymgrossisten Sweden AB Christer Hillman, läkare Danderyds Sjukhus

december 13, 2018

”Vi spenderade två fantastiska veckor i Villa Terra Mar, som ligger nära både Pompano Beach och Lauderdale-By-the-Sea i Florida. Huset hade precis allt som vi hade önskat och överträffar verkligen våra förväntningar då verkligheten var betydligt bättre än vad bilderna hade illustrerat. Läget precis vid vattnet, med egen brygga och pool gjorde att vi gärna stannade mer i huset än planerat och vi njöt verkligen vid poolområdet och uteköket varje dag under hela semestern.

Huset var helt nyrenoverat när vi var där och mycket smakfullt inrett, det som vi framför allt gillade var att planlösningen möjliggjorde både större sociala events med vänner och familj men också privat umgänge då sovrummen och badrummen är belägna relativt långt ifrån varandra. Vi var två familjer med små barn som reste tillsammans och vi störde inte alls varandra. Vi hade även vänner och familj som kom och besökte oss och var under några nätter hela 10 personer i huset utan att vi kände att det var trångt.

Vi lagade mycket mat hemma och köket är perfekt utrustat för den som gillar att laga mycket mat, det var inget som saknades. Vi sade hela tiden till varandra att ”det kändes som om man var hemma” när man lagade mat och det måste ju betyda att allt man behöver fanns i huset. Som svensk familj uppskattades också möjligheten att promenera och cykla i området och vi lånade gladligen cyklarna varje dag. Huset ligger relativt nära diverse affärer men vi cyklade även på utflykter samt till stranden. Vi lånade också kanoter och stand up paddle boards och hade mycket nöje av dessa.

Jag har redan rekommenderat huset till både vänner och familj och hoppas att vi återvänder till Florida och detta hus inom kort, när denna standard har upplevts gällande boende är det svårt att välja något annat. Villa Terra Mar får våra varmaste rekommendationer, både som barnfamilj men även för större sällskap utan barn som är ute efter ett socialt hus som passar perfekt för långa middagar i solnedgången.”

Anna Ahlstedt Carlsson

mars 9, 2018

Så långt borta men ändå så hemma!
”Känslan när vi parkerar bilen framför Villa Terra Mar, är just att vi kommit hem. Denna känsla blir bekräftad när vi kliver innanför dörren. Vi möts av en värme och känsla för stil och det gäller i allt ifrån en inredningsdetalj till hur städningen sköts.
När jag och min man reser med våra 4 barn så vill jag att det ska vara smidigt och enkelt och det är precis vad vi får när vi kommer till Terra Mar Drive. Vi har alla bekvämligheter som vi kan tänkas behöva och läget är fantastiskt med närheten till allt!
Sedan så tycker jag att det är extra bra att ön Terra Mar är ”gated”, vilket betyder att det är en bom/grind vid infarten och alla grannar har en bra attityd och hejar på varandra. Jag släpper utan tevkan ut mina barn som kan leka, cykla, skata och springa eller vad de kan tänkas göra på gatan utanför huset utan att jag behöver känna oro. Det är lyxigt att känna så.”