Therese Hillman, VD Gymgrossisten Sweden AB Christer Hillman, läkare Danderyds Sjukhus

december 13, 2018

”Vi spenderade två fantastiska veckor i Villa Terra Mar, som ligger nära både Pompano Beach och Lauderdale-By-the-Sea i Florida. Huset hade precis allt som vi hade önskat och överträffar verkligen våra förväntningar då verkligheten var betydligt bättre än vad bilderna hade illustrerat. Läget precis vid vattnet, med egen brygga och pool gjorde att vi gärna stannade mer i huset än planerat och vi njöt verkligen vid poolområdet och uteköket varje dag under hela semestern.

Huset var helt nyrenoverat när vi var där och mycket smakfullt inrett, det som vi framför allt gillade var att planlösningen möjliggjorde både större sociala events med vänner och familj men också privat umgänge då sovrummen och badrummen är belägna relativt långt ifrån varandra. Vi var två familjer med små barn som reste tillsammans och vi störde inte alls varandra. Vi hade även vänner och familj som kom och besökte oss och var under några nätter hela 10 personer i huset utan att vi kände att det var trångt.

Vi lagade mycket mat hemma och köket är perfekt utrustat för den som gillar att laga mycket mat, det var inget som saknades. Vi sade hela tiden till varandra att ”det kändes som om man var hemma” när man lagade mat och det måste ju betyda att allt man behöver fanns i huset. Som svensk familj uppskattades också möjligheten att promenera och cykla i området och vi lånade gladligen cyklarna varje dag. Huset ligger relativt nära diverse affärer men vi cyklade även på utflykter samt till stranden. Vi lånade också kanoter och stand up paddle boards och hade mycket nöje av dessa.

Jag har redan rekommenderat huset till både vänner och familj och hoppas att vi återvänder till Florida och detta hus inom kort, när denna standard har upplevts gällande boende är det svårt att välja något annat. Villa Terra Mar får våra varmaste rekommendationer, både som barnfamilj men även för större sällskap utan barn som är ute efter ett socialt hus som passar perfekt för långa middagar i solnedgången.”